Comments: 8

 1. LisbethS says:

  Tack underbara underbara du. Jag övar för fullt. Önskar önskar önskar. Det kommer bli bra detta. Solen skiner och jag ska på tjejträff. Jag kommer ha roligt. Första gången jag ska ut och träffa kompisar sen min man gick bort. Du stärker mig. Tack tack. Önskar dig en underbar lördag. Kramizar ❤❤❤❤

 2. Terttu Tamminen says:

  Tusen varma Tack! Det ser jag framemot!  Har ett brett leende med ?Ha en härlig dag därute och kramar till dig! ❤ 

 3. Carina.S says:

  Jag fick en väldigt tydlig hälsning i att det hördes ett väldigt tydligt prassel av tyg (frasande – som om det var ett stelt tyg) … sedan kände jag närvaron i kroppen tydligt. Detta har jag hört några gånger (och närvaokänslan med) de senaste dagarna men då har jag varit ensam. Den här gången i lördags (igår alltså) var jag inte ensammen utan kompis hörde det tydligt också. 

  Han blev förvånad … men när jag berättade/sa att jag hört detta de senaste dagarna fast i min ensamhet började han säga att jag inbillade mig. Undrade om jag trodde på spöken etc och förringade det vi hade hört. 

  Först blev jag arg … men kände: Och du (vännen) är inte öppen för det här på så vis att han inte tror på att våra själar inte dör utan finns på Andra sidan men ändå med oss. 

  Men det är tråkigt när en del vänner både hör och ser samma saker som jag men i nästa andetag förringar det som skett och mer eller mindre dumförklarar mig. Som om jag vore knäpp. 

  Glad blev jag iallafall för hälsningen! 

  Kram Nina

   

   

   

   

Leave a Reply