Söndagens underbara Medlemskaffesump säger Du har andligt beskydd

Written by Birgitta Werner

Utlottning av Turtupp! läs inlägget…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

Comments: 6

 1. GunillaW says:

  Tusen tack ❤ fina Birgitta ❤. Önskar dig en trevlig dag ❤ ❤ ❤ ❤ 

 2. Ulrika Hammar says:

  Tack underbara Birgitta??Härlig sump! Min farmor sa alltid om du ska göra något, så ska du göra det redigt ( småländska). Bra påminnelse, att bättre lite halvgjort än ogjort, så sa en terapeut till mig, när jag mådde dåligt o inte fick så mkt gjort hemma, börja i ett hörn hemma, gör lite, du behöver inte göra allt på en gång!Det där med stand by, ska jag se till att ändra på 😉 ha en fin dag du med kära Birgitta! 

 3. Gabriella says:

  <3 Tack för Sumpen <3

  Nu e det Vår o Sommar väder 18 gr ena dagen o 12 nästa o 9 nästa så det e lite hattigt med värmen <3

  Precis som du sa <3

  Du får ha en fortsatt bra dag <3

  Hoppas du fick tv n att funka det kan va högralare el mobilen som stör det ser jag på mobilen jag hade innan den störde datorn <3

  Kramiz <3

Leave a Reply