Torsdagens medlems kaffesump säger Var ALDRIG MER RÄDD

Written by Birgitta Werner

VINNREN av Turtuppen är Elisabeth…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

Comments: 8

 1. LisbethS says:

  Tack härliga goa du. Alltid får jag ett leende eller gapskratt när jag lyssnar på dig. Du gör min dag????du är min stjärna?. Tack❤

 2. Margit Rekonius says:

  Tack gulle dig för en sump som träffade mig mitt i prick! Har nämnligen en här som hela tiden åjar sig och tycker synd om över hur ont jag har så jag får inte ens göra vissa saker här hemma, han tar kreativiteten ifrån mig med att TRO att jag inte klarar av nåt!! 🙁 Har stampat ner foten flera ggr men utan resultat!  Kramkram <3

 3. Ulrika Hammar says:

  Haha 😀 du är ju för underbar! Mycket bra sump med dess innehåll! Ja nu jäklar! Massor av kramar

 4. Terttu Tamminen says:

  Tusen tack för en härlig sump! ❤ ? Det är bara att hänga med!  ? Kramar ❤ 

Leave a Reply