Söndagens Medlems Kaffesump säger Du har en hälsning från andra sidan

Written by Birgitta Werner

Horoskop kommer snart för de…

Du måste vara inloggad för att kunna se detta innehåll.

Logga in

Comments: 4

 1. GunillaW says:

  Tusen tack ❤ fina Birgitta ❤. Vilka underbara sumpar. Önskar dig en trevlig dag ❤ 

 2. Terttu Tamminen says:

  Tusen tack! ❤ Verkligen fina sumpar! Jag tackar och tar emot! ❤ Kramar till dig! ❤ 

 3. Carina.S says:

  Hej Birgitta,

  Tackar så mycket för kaffesumparna idag.

  Många – liksom du pratar om att man kan känna de sina "fysiskt" när de vill visa att de är nära och hos en. Oftast nämns det som "kyla" … men så upplever inte jag det. Utan tvärtom – som värme och pirr i hela mig/min kropp. När det händer kan jag känne VEM det är (mamma eller pappa osv) men ibland är jag inte säker på vem det är – men känner att det är någon som stått/står mig nära. Släkt eller vän.

  Ville bara nämna det med känslan av närvaron av dem. Att jag känner värme och pirr i kroppen.

  Kram Nina
   

Leave a Reply