Comments: 10

 1. Susanne Palombo says:

  Fina Birgitta! Du är ju bara bäst, det vet ju vi!!! ? Sen om de inte vågar stå för sina muntliga beslut är de ena riktiga fegisar, och borde inte sitta i en förenings styrelse. ?
  Stor kram ?❤️

 2. Maggan.G says:

  Bamsekram till dig! Du är stark! Skulle så gärna vara hos dig och stötta dig❤❤❤❤☀
  Du är en så fin och underbar medmänniska, som alltid försöker hjälper andra. Kram Maggan?

 3. rosen68 says:

  Hej
  Tack för underbara sumpar❤️
  Du är underbar har blivit hjälpt av dina sumpar ?
  Hittar inte din nya Facebook sida?
  Kram på dig finaste ❤️❤️

 4. Marianne Hallin says:

  Hej Birgitta ❣️
  Fina du, stor stor kram underbara du! Tack för Sumpen, ❣️❣️❣️❣️

 5. GunillaW says:

  Du fina underbara Birgitta. Avundsjuka är den grymmaste av alla sjukdomar, den är inte behandlingsbar. Det är vi som drabbas av dessa hemska människor som mår dåligt. Du är så självständig och tyvärr så klarar inte alla av det. Du är så fantastisk och underbar som delar glädje och sorg med oss. Det bevisar att du är männsklig. Stora bamse kramar ????. Har själv en psykopat i familjen som har ställt till ett helvete för mig. Kämpar för att hålla näsan ovanför vattenytan. Men dina fina sumpar gör att jag orkar kämpa vidare ????????

 6. Mayken H-Svedin says:

  Tack för underbara sumpar. Lider med dig men vet att du är stark och efter regn kommer solsken. Kram på dig .??

 7. Monica.k says:

  Vi lever långt in på 2000-talet och starka kvinnor är fortfarande ett hot?!? Det är både sorgligt och skrämmande! Kära underbara du! Det finns inte ord för att vuxna människor beter sig så – idag vet vi bättre!! ???

  De skulle behöva känna den fantastiska känsla jag kände i hjärtat när jag lyssnade på dagens sump! Du förmedlar klokhet, kärlek och hopp! Fortsätt bara att vara du, precis som du är – världen behöver kloka och starka kvinnor! All styrka och kärlek till dig! ?????

 8. Charin says:

  Tack Birgitta. Du är en sån fin människa jag blir så berörd när jag hör hur vissa människor behandlar dig. Många kramar till dig ❤

Leave a Reply