Comments: 5

 1. eva.d says:

  Tack känner igen mycket av detta, akilleshälen för min del är att jag utgår från mih själv , så att se skulle ha dold agenda, utnyttja mm finns inte på mon karta så därför blir kag helt ställd var gång det händer. Sedan vill jag inte bli så att jag misstänker alla så därför händer det då ock då att man hår på nitar …. kram Bästa Birgitta tack för bra brev ❤️??

 2. Katebern says:

  Hej och tack för sumpar och brev, jag känner också igen mig i en del, kan mycket här och där. Hihi. Men du är då fantastiskt duktig, renovera ett helt hus. Respekt. ? Mvh Kate

 3. Lise-Lott Johansson Persson says:

  Ja det var igenkänning på det du skriver. Ibland kan jag ångra min öppenhet och ärlighet men samtidigt är det ju jag. Kramen o ha en fin dag. Kul att få följa din renovering av stugan??

 4. Camilla Eriksson says:

  jag tror inte han van att du som kvinna kan så mycket om renovering , i dagens samhälle kan kvinnor mer och mer och med envishet kommer man långt , Själv är rak på sak och ärlig dock aldrig för såra , dock gillar alla inte det . Kul med medlemsbrev vore kul med en gång i veckan men du känner själv vad som bäst för dig . Kram och kul att läsa finns inga underbara att läsa än raka och härliga människor oftast är dom fulla med humor med .

 5. Marianne Hallin says:

  Tack Birgitta ❣️
  Härligt med ett brev! Jag har mycket att lära och våga känner jag. Blev påmind om det igen.. När jag läser detta! Kram kram ♥️ ♥️

Leave a Reply