Årshoroskop 2020 för Väduren

Written by Birgitta Werner

Kärlek /Relationer

Vädurens 2020 blir upp och ner vad det gäller relation, allt blir starkt? de fina relationer du har kommer att stärkas och andra försvinner

självsanering kallas det 🙂

En oror du haft för en vän, lättar och det ser bara bra ut efter en tuff start på 2020

Vädur som har Kärleksrelation- Kan vara lite tufft i början av året men håll ut, för i de flesta relationer växer man inte samtidigt, ni har stora möjligheter att vidare utveckla er relation in i nästa fas, under hösten stärks kärleken än mer

Vädur som är singel

De Vädurar som söker kärleken var modig och stå kvar, ha inte för bråttom för din kärlek känns att vara i din närhet, kanske någon du känner sen förr, döm inte utan våga stå kvar och se vad som händer


Arbete/Ekonomi

Året 2020 ,är ett år där Väduren gör sig trygg med ekonomitänk, planering och arbete, känns lite konstigt men jag tolkar det som att Vädurens kreativitet tillfredsställs med inriktning på dessa kategorier och det känns hmla roligt och blir framgångsrikt, också ett bra år för Väduren som vill starta företag, eller vidareutveckla befintligt företag-


Goda råd

Ha tålamod med dina människor för dom är inte som du, en del behöver lite längre tid på sig för att ta beslut eller att ge en åsikt.

Om livet känns tråkigt för dig som Vädur, var kreativ eller lägg dig och sov, för att väduren ska ha största balansen bör Väduren träna fysiskt hårt mellan varven så Power walk, hugga ved är något du mår bra av och ger sen ny kreativitet


Allmänt 2020

Året 2020 är ett starkt år för Väduren, det år som du skapar ny trygghet och långsiktigt arbetar för stora förändringar, ett perfekt år för att vidare utveckla ideer och företag.

Det ligger också flera resor för dig som Vädur både inom landet och utomlands, känner så mycket glädje och gemenskap, framgar och penagr på banken 🙂


Mantra

JAG ÄR!

det enklaste och det bästa mantra som finns, det existensberättigar dig mer behövs inte

Leave a Reply