Comments: 19

 1. mariabjen says:

  Hej Birgitta ?

  Det gjorde mej ont att se dej inte ens kunna prata om din son när vi var på kursen. Hoppas universum helar dej och du får igen kraften. Stor varm läkande kramar från mej ❤️

  /Kram

 2. Mari-Ann Nilsson says:

  Hej bästa du!

  Det gör ont att läsa om din sorg o oro.Har ju själv samma smärta.
  Bra att du tar ledigt men du behöver nog längre paus.

  Sköt om dig så gott d går ,hoppas sommaren hjälper till!

  Mari-Ann

 3. maudewesterlund says:

  Ta den tid du behöver. Att du får må bra
  är det allra viktigaste för dig nu
  Kram ?

 4. Helena.k says:

  Hej Birgitta! Du har gett oss så mycket av dig själv. Fast jag har bara lyssnat på dina skratt/fniss, den är underbar. ? Kroppen behöver läkning så är det för oss alla. Så njut av dagarna (det ska ju bli härligt varmt i helgen) njut, njut. ❤️

 5. Bjarne Atlefur says:

  Kram på dig Birgitta? När backen är brant och hög behöver vi backa tillbaka några steg, ibland fler. Men när vi tar sats igen så gör vi det med förnyad energi och livserfarenhet med oss i hela kroppen. Vi når längre upp nästa gång och när det känns motigt igen, har vi kommit längre i vår livsresa. Då är det dags att ta sats igen ❤️

 6. gunilla.w says:

  Fina Birgitta! Sorg och oro tar på krafterna. Ta väl hand om dig njut av sol och värme och kärleken du får från oss alla både nära och kära. Kommer dock att sakna dina fniss och skratt. Men hälsan är viktigast, så sköt om dig väl. Du ger så mycket av dig själv till alla andra. Styrke kramar och pussar. ???????????♥️♥️♥️♥️♥️♥️

 7. Birgit Jonsson says:

  Ta hand om dig fina Birgitta ❤❤❤ Varma kramar till dig ❤❤❤

 8. eva.d says:

  Krya på dig och tack snälla mot dig själv… skäm bort dig själv så gott du kan . Ta den tid du behöver ( själv har jag sångförbud hemma innan konserter) för att lusten skall finnas kvar och du får ha medlems förbud/ jobb förbud då och då så själen får vila ❤❤❤ vi finns hör vi väntar alla behöver åh avbrott/ distans/ andas egen luft,tid umgås med sig själv mm stor kram och vi som vill sända en blomma till dig kan swissa gåva blomma till Birgitta vi har ju dina uppgifter… viktigt skriva gåva då ! Ha det så bra ! ❤⚘❤???

Leave a Reply