Comments: 4

 1. eva.d says:

  Mycka till jag är i samma fas som du pga sjukdom. Hormoner så gick jag upp min ca dubbla vikt 2015 inget hjälper sjukgymnastik , äta mindre kalorier mm i flera år gick kag hos dietist medverka på 1500 kalorier motionerade hos sjukgymnast, arjepunktur i ca 3 år 2019 var jag så stressar av att de inte gav resultat att jag börja äta sim vanligt eftersom vikten ändå står still … jag fick inte fasta för då kan jag gå upp än u mer ..
  äter du endast kött grönsaker olja ?

  • Birgitta Werner says:

   kan vara bukspttkötteln som spökar , den lägger ner då man äter för ofta och vi är tränade att äta lite och ofta och det är en katastrof för BSK för den är inte gjord för det 🙂 testa att äta max 3 ggr per dag kram

   • Birgitta Werner says:

    jag äter protein typ kött, ägg, fågel och fisk+ FETT 🙂 som majjo bea, olja SMÖR som jag älskar, dock undviker jag nu i starten grädde och minimalt med ost för då stannar min viktnedgång av

Leave a Reply